XL TB
a tökéletességre törekedve hoztuk létre

XL TB-ELSZÁMOLÁS

Komplett megoldás, bármekkora cégről, akárhány dolgozóról legyen is szó.
TB-elszámolás, OEP

felhasználóbarát felület
intelligens
gyors
pontos
intuitív listák
áttekinthető nyomtatványok
Győződjön meg róla a saját szemévelbemutatót kérek

TB-elszámolás
példamutatóan áttekinthető módon


01

Míg a legtöbb humán-ügyviteli szoftver vagy nem tartalmaz társadalombiztosítási számfejtési modult vagy csak nagyjából oldja meg a feladatot, addig az XL TB komplett megoldás, bármekkora cégről, akárhány dolgozóról legyen is szó.


02

Az XL BÉR-program és TB-elszámolási programmodul messzemenően támogatja az EBTV következtében a TB-ügyintézőre váró feladatokat.


03

Az XL TB szoftver nem vár el kompromisszumot a TB-ügyintézőtől, hanem automatikusan megoldja a TB-elszámolást, azokon a pontokon pedig, ahol további információra van szüksége, ott maximálisan idomul a Felhasználói szokásokhoz.

AZ ELV A KÖVETKEZŐ:
„A TB-szoftveren kívül ne legyen szükséges semmilyen további eszköz; kis füzet vagy cetli a felhasználó számára ahhoz, hogy a TB-elszámolás simán menjen.”
A mellékes nyilvántartások azt árulják el egy szoftverről, hogy nem tartalmaz mindent, ezért az XL TB feleslegessé teszi a sebesség csökkentő pótlólagos nyilvántartásokat.

Az egyszerű
TB elszámolás alapja

Az XL TB-program és a vele való TB-elszámolás teljessége mégis azon az egyszerűségen alapszik, amivel a Felhasználó a TB törzsadatok felvitelekor találkozik először, amikor felismeri, hogy pontosan abban a sorrendben dolgozhatja fel az adatokat, ahogyan azok a társadalombiztosítási kis könyvben vannak. A TB-elszámolási modullal a bonyolultnak tűnő táppénz számítás is pofonegyszerű, hiszen a rendszer automatikusan, a törvényi előírások figyelembevételével számol mindent, illetve biztosítja az egészségpénztári ellátásokhoz és bevallásokhoz szükséges listákat.

Elektronikus bevallások
és OEP jelentés

Sohasem volt még egyszerűbb az elektronikus bevallások előállítása és elvégzése. Az XL Elektron az összes egészségbiztosítási szerv felé beküldendő jelentést pontosan a szabályok szerint állítja elő csakúgy, mint az NAV vagy a KSH számára készülő jelentéseket. A TB-ügyintéző kontrollálhatja az adatokat, de nem kell pótlólagos munkát végeznie, mert a TB-elszámolással párhuzamosan minden elkészül az egészségbiztosítási jelentésekhez és adatszolgáltatásokhoz.

Tapasztalja meg
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.

XL BÉRPROGRAM TOVÁBB BÉRPROGRAM, MUNKAÜGY, SZJA XL ELEKTRON TOVÁBB ELEKTRONIKUS BEVALLÁSOK XL IDŐ TOVÁBB ONLINE MUNKAIDŐ-NYILVÁNTARTÓ RENDSZER XL JELEN TOVÁBB JELENLÉTI ÍV XL KÉRDÉS TOVÁBB ÁLTALÁNOS LEKÉRDEZŐ XL LEVÉL TOVÁBB KÖRLEVÉL XL KAFETÉRIA TOVÁBB BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁS

Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!