XL BÉR CSAPATA

Küldetésünk

Küldetésünk az XL Bér és TB termékcsaláddal

A Servantes Kft. küldetése az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszerrel az, hogy olyan szoftver használatát tegyen elérhetővé, amelyet kezelve a Felhasználó azt érzékelhesse, hogy a program készítői mintha az ő fejével gondolkodtak volna, amikor a szoftvert tervezték és megvalósították.

Így van ez akár azért mert tényleg hasonlóan gondolkodunk, mint Ő, akár azért, mert a Felhasználó könnyen azonosul megoldásaink tartalmával és küllemével, a termék pedig, amit használ kétségtelenül jól áttekinthető és könnyen kezelhető. Így a bérszámfejtő vagy TB-ügyintéző magáénak érzi a fejlesztők elgondolásait, az eredmény pedig olyan termék, melyet a bérszámfejtő és a TB-ügyintéző szívesen és eredményesen használ cége más munkatársainak az elégedettségére is.

A törvények megértése és használatuk egyszerűsítése

Küldetésünk továbbá a mindenkori törvények teljesen pontos és gyors megértése, a bérszámfejtés és a szabályozás bonyolultságának minimálisra csökkentése a Felhasználónál azáltal, hogy a szoftver jótékonyan feloldja a jogszabályi összetettséget és letisztult képernyőtartalommal, precízen megvalósított funkciókkal és kifinomult intelligenciával oldja fel azt.

Nem választható el ettől az a munka szeretetén és az ügyfelek tiszteletén alapuló hozzáállás, mellyel a terméket és cégünket bizalmával megtisztelő Felhasználó barátságos, gyors kiszolgálásban, valamint az itt megfogalmazott elvekhez méltó és hozzáértő támogatásban részesül. Az eredmény pedig elégedett Felhasználók és barátságos bérprogram, valamint a teljes XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer jó híre.

Minőségi elv

Minőség a Humánügyvitelben

Mivel a szoftverek a világon található termékek azon kategóriájába tartoznak, amelyekkel szemben a vásárlók az egyszerű kezelhetőség mellett első helyre rangsorolják a megbízhatóságot, ezért a Servantes Kft. minőségpolitikájának középpontjában az az elv áll, hogy a személyi ügyviteli szoftverek, bérprogramok minőségének a tökéletesség felé tartó folyamatos mozgásban kell lennie. Ugyanezen elvet indokolja az is, hogy a szoftverek és ezekhez kapcsolódó szolgáltatások igénybe vevői – bármilyen alapos kiválasztási eljárás után teszik is – megrendelésükkel alapvetően előre adnak olyan mértékű bizalmat, amelyre kizárólag rászolgálni szabad.

Kommunikáció és bizalom

Mi a Servantes-nél tudjuk, hogy a kommunikáció, tervezés, fejlesztés, tesztelés, gyártás, szolgáltatás és a hozzájuk kapcsolódó bármely tetszőleges technikai vagy más kiszolgálási folyamat magas szintű és tervezett működése kizárólag együtt képes elérni azt a minőséget, ami megteremti termékeink, szolgáltatásaink és cégünk körül a bizalom légkörét.

Minőség és mennyiség

A termékeink és szolgáltatásaink minősége elsősorban a munkatársak képzettségén és saját tevékenységeikhez való etikus hozzáállásán múlik, ezért a minőség folyamatos növelésének alapvető eleme a belső és külső szakmai képzés és személyi fejlődés, melyek a személyzeti munka középpontjában állnak. Cégünknél a minőség és mennyiség viszonyát úgy határozzuk meg, hogy csak a minőség képes hosszú távon mennyiségi szolgáltatást és terméket létrehozni és fenntartani, ami megalapozza azt a növekedést, ami cégünk magas fokú túlélését azáltal biztosítja, hogy vevőink, partnereink hosszú távon számíthatnak ránk.

Kölcsönös elismerés

A legfontosabb, hogy a minőséget a Servantes Kft-nél megjelenítheti egy okirat, pecsét vagy bármilyen jel, de azt valójában csak az egyén, a Servantes Kft. dolgozója önmagával szemben elvárt és betartott igényessége hozza létre, aminek alapja az önbecsülés, valamint a kölcsönös elismerés és magas fokú megértés munkatárs és munkatárs, vezetett és vezető, a Servantes Kft. és ügyfeleinek munkatársai között.

Büszkék
vagyunk rá

0
ÉVNYI TAPASZTALAT
0
JOGSZABÁLYFRISSÍTÉS AZ ELŐZŐ ÉVBEN
0
SZÁMFEJTETT MUNKAVÁLLALÓ
0%
ELÉGEDETTSÉG

Köszönöm az Önök által nyújtott segítséget. Mindannyian kedvesen,
segítőkészen és magabiztos szakértelemmel támogatják munkánkat.
Kattintson ide HR koodinátor, TB ügyintéző Ügyfeleink Mondják A program könnyen kezelhető, logikus, jól áttekinthető, érthető.
Legfőbb értéke, hogy jól kifejlesztett vállalati szoftverrendszer, amely alkalmazkodik az igényeinkhez.
A fejlesztések, személyre szabott módosítások rövid határidőn belül elkészülnek az igényeink szerint.
XL BÉR ügyfélszolgálata XL Bérprogramról HR vezető A bevezetés minden percét élveztük, miközben tanultuk is a program használatát.
Külön köszönet az átfogó oktatásért és türelmükért. Valamint, hogy akár telefonon,
akár a személyes oktatás során tettünk fel kérdéseket, azokról írásos anyagot is kaptunk.

Egy szóval: szuper a csapat, szuper a program!
XL BÉR bevezetése/oktatása Bér - és TB előadó További sikereinkért

Köszönöm az Önök által nyújtott
segítséget. Mindannyian kedvesen,
segítőkészen és magabiztos
szakértelemmel
támogatják munkánkat.
HR koodinátor, TB ügyintéző Ügyfeleink Mondják A program könnyen kezelhető,
logikus, jól áttekinthető, érthető.
Legfőbb értéke, hogy jól
kifejlesztett vállalati szoftverrendszer,
amely alkalmazkodik az igényeinkhez.
A fejlesztések, személyre szabott
módosítások rövid határidőn belül
elkészülnek az igényeink szerint.
XL BÉR ügyfélszolgálata XL Bérprogramról HR vezető A bevezetés minden percét élveztük,
miközben tanultuk is a program
használatát. Külön köszönet
az átfogó oktatásért és türelmükért.
Valamint, hogy akár telefonon,
akár a személyes oktatás során
tettünk fel kérdéseket, azokról
írásos anyagot is kaptunk.

Egy szóval:
 szuper a csapat, szuper a program!
XL BÉR bevezetése/oktatása Bér - és TB előadó További sikereinkért KATTINTSON IDE

Tapasztalja meg,
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.


Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!