XL KÖRLEVÉL
a tökéletességre törekedve hoztuk létre

XL KÖRLEVÉL

Munkaszerződések, Béremelési értesítők,
Nyilatkozatok, Munkaügyi nyomtatványok.

felhasználóbarát felület
intelligens
gyors
pontos
intuitív listák
áttekinthető nyomtatványok
Győződjön meg róla a saját szemévelbemutatót kérek

Nyomtatványok elkészítése nagy számban, gyorsan

Munkaszerződések, béremelési értesítők, nyilatkozatok, egyéb munkaügyi nyomtatványok

Az XL Körlevéllel a bérprogramból, munkaügyi modulból a felhasználó szabadon állíthat össze körlevél adatforrást. A Word szövegszerkesztő rendelkezik olyan körlevél funkcióval, mely segítségével tetszőleges nyomtatványok kialakíthatók és paraméterezhetők úgy, hogy egy külső excel fájl tartalmazza a körlevél dokumentum változó adatait – például a dolgozók nevét.

Így kialakíthatók munkaszerződések, béremelési értesítők, nyilatkozatok és egyéb dokumentumok korlátlan mennyiségben úgy, hogy nem kell minden dolgozónak külön-külön felrögzíteni a szükséges személyi, illetve jogviszony adatait az érintett nyomtatványokon, hanem a Word a benne található körlevél varázsló segítségével beilleszti az előre megírt dokumentumba az XL BÉR bérprogram adataiból az XL Körlevéllel előállított körlevél adatforrásból. Így a felhasználónak csak az alapdokumentumot kell kialakítania.

Ily módon több száz, vagy akár több ezer dolgozó nyomtatványa készíthető el nagyon gyorsan.

Körlevél adatforrás és Word az XL BÉR-rel együttműködve

eredmény: akár több ezer dolgozó részére elkészített nyomtatványok pillanatok alatt

Az XL Körlevél használata igen egyszerű. Első lépésként ki kell választani azon dolgozókat, akiknek az adatait szerepeltetni szeretnénk az adatforrásban. (A dolgozók kijelölése előtt különböző szűrési feltételek beállítására is van lehetőség.)

Ezután ki kell választani az úgynevezett körlevél adatmezőket, amelyeket be szeretnénk emelni az előre megírt Word dokumentumba. Ezt követően már csak meg kell adni a fájl nevét, hogy milyen néven mentse el a program az adatforrást. Az adatforrás létrehozása funkció használatával a körlevél adatforrás fájl kétféle formátumban készül el (XLS és DBF). Az előkészített Word körlevél dokumentumba, például munkaszerződés nyomtatványba beolvasható az XL BÉR-ből készült adatforrás és máris elkészül, kitöltődik a kívánt adatokkal pillanatok alatt a nyomtatvány.

Tapasztalja meg
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.

XL BÉRPROGRAM TOVÁBB BÉRPROGRAM, MUNKAÜGY, SZJA XL TB TOVÁBB TB-ELSZÁMOLÁS, OEP XL ELEKTRON TOVÁBB ELEKTRONIKUS BEVALLÁSOK XL MUNKAIDŐ TOVÁBB MUNKAREND ÉS MUNKAIDŐKERET TERVEZŐ XL IDŐ TOVÁBB ONLINE MUNKAIDŐ-NYILVÁNTARTÓ RENDSZER XL JELEN TOVÁBB JELENLÉTI ÍV XL KÉRDÉS TOVÁBB ÁLTALÁNOS LEKÉRDEZŐ XL KAFETÉRIA TOVÁBB BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁS

Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!