XL BÉRPROGRAM

Slide XL BÉRPROGRAM A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKEDVE HOZTUK LÉTRE Teljes és könnyed bérprogram bármekkora létszámra. Bér, Munkaügy, SZJA
felhasználóbarát felület
intelligens
gyors
pontos
intuitív listák
áttekinthető nyomtatványok
Győződjön meg róla a saját szemévelbemutatót kérek

Miben más,
mint a piac más személyi ügyviteli termékei?


01

Mi, az XL BÉR szoftver alkotói, leginkább a felhasználó fejével gondolkodunk, nem pedig csak a számítástechnikus precíz következetességével.


02

Több, mint 20 év bérszámfejtési és szoftver-fejlesztési tapasztalatát építettük be az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer bérprogram moduljába.


03

jól áttekinthető
logikus adatfelvitel
könnyen kezelhető
törvények háttérben
letisztult funkciók előtérben

Az XL BÉR bérprogram a jól áttekinthető képernyők és logikus adatfelviteli sorrend miatt könnyen kezelhető. Ez a felhasználóbarát bérprogram tartalmazza a törvényeknek megfelelő számfejtési eljárásokat, bármi legyen is a bérszámfejtés tárgya. A szabályoknak való megfelelés alapvető elvárás egy ilyen szoftvertől. Az XL BÉR bérprogram azzal ad többet, hogy a bonyolult törvényeket a szoftver hátterében tartja, a Felhasználó elé pedig letisztult funkciókat helyez, hogy számára megfelelő kényelmet biztosítson. Ezek azok, amiért az XL BÉR bérprogram igazán „Teljes és könnyű”.

Bérprogram
törvénnyel feltöltve

Ismerünk olyan bérprogramokat, melyeket akár a személyi jövedelemadó, akár más levonások vonatkozásában a felhasználónak az első felhasználás előtt hosszas paraméterezéssel kell használhatóvá tennie.

Az XL BÉR bérprogramot a törvények maximális betartása mellett Ön már eleve úgy kapja, hogy az tartalmazza a különféle alkalmazási módokat és a hozzájuk kapcsolódó szabályok beállításait. Így, ha egy dolgozóhoz kiválaszt egy alkalmazási jogviszonyt, onnan kezdve a program már a beépített törvényi tudás teljességét alkalmazza rá. Így nagyon gyors a bérprogram bevezetése, feltöltése dolgozókkal és később is, az új dolgozó beléptetése és első bérelszámolása is könnyen megy.

Gyors törvénykövetés,
szoftver frissítés

A szoftver-frissítési szolgáltatás rendkívül gyorsan követi a törvények változásait. A bérszámfejtés, az szja, a TB-törvény és egyéb szabályok még év közben is gyakran változnak. A társadalombiztosítási, bér és szja-előleg elszámolási szabályok változásait az XL BÉR bérprogram és TB-elszámolás szoftver az elsők között követi. A felhasználók mindig időben kapják a legújabb szoftverfrissítéseket.

Adatimport
támogatás

Áttérés az XL BÉR bérprogramra

Az XL bérprogram rendszer bevezetése a szabványos adatimport modul segítségével olyan cégek számára is biztonságos, melyekben a bérszámfejtő már több hónapot elszámolt már valamilyen régebbi bérprogramban. Ráadásul az adatimport támogatás úgy megy végbe, hogy az éves elektronikus adóbevallást már az XL BÉR végzi majd az XL Elektronikus bevallás modulon keresztül, annak ellenére, hogy eredetileg a bérelszámolás esetleg még más szoftverben készült.

Munkaügyi nyilvántartás

Az XL bérprogram alapja a munkaügyi nyilvántartás és a munkaszerződések. Kellemes és logikus felépítésű alapadat tára lehetővé teszi a dolgozók gyors beléptetését és járandóságuk pontos számfejtését. Az XL BÉR program úgy tartja nyilván a munkaügyi adatokat, hogy azok a leghasznosabb hátteret biztosítsák a HR-es és a bérszámfejtő számára is.

Biztonságos
hozzáférés

Az XL bérprogram lehetővé teszi, hogy a bérprogramért és a TB-elszámolásért felelős személy – vagy akár a rendszergazda, ha megbízták ezzel – hozzáférési szabályokat állíthasson fel a bérprogram különböző funkcióira vonatkoztatva. Így az XL BÉR vagy az XL TB felhasználók pontosan csak olyan adatokat kezelnek, melyek számukra megengedettek. Ezzel elkerülhető, hogy a fizetési adatok vagy fontos személyes adatok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

A bérszámfejtés sebessége

a bérprogramon múlik

Az XL bérprogram és TB-elszámolási rendszer a magyarországi cégméretek feletti dolgozói létszám nyilvántartására, bér- és TB-elszámolására is alkalmas. Olyan sebességre készült, hogy működésében gyorsan, a felhasználó számára pedig kényelmesen kezelhesse több százezer dolgozó bérszámfejtési és TB-elszámolási adatait is.

Tapasztalja meg
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.

XL TB TOVÁBB TB ELSZÁMOLÁS, OEP XL ELEKTRON TOVÁBB ELEKTRONIKUS BEVALLÁSOK XL MUNKAIDŐ TOVÁBB MUNKAREND ÉS MUNKAIDŐKERET TERVEZŐ XL IDŐ TOVÁBB ONLINE MUNKAIDŐ-NYILVÁNTARTÓ RENDSZER XL JELEN TOVÁBB JELENLÉTI ÍV XL KÉRDÉS TOVÁBB ÁLTALÁNOS LEKÉRDEZŐ XL LEVÉL TOVÁBB KÖRLEVÉL XL KAFETÉRIA TOVÁBB BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁS

Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!