RÓLUNK MONDJÁK

Ügyfeleink mondják

feedback5

Bevezetés/oktatás

A bevezetés minden percét élveztük, miközben tanultuk is a program használatát.
Külön köszönet az átfogó oktatásért és türelmükért. Valamint, hogy akár telefonon, akár a személyes oktatás során tettünk fel kérdéseket, azokról írásos anyagot is kaptunk.

Egy szóval: szuper a csapat, szuper a program!

• BÉR – ÉS TB ELŐADÓ

Szoftverfrissítés

A szoftver működése tökéletesen megfelel a magyar számviteli és adózási előírásoknak. Fontosnak tartom, hogy a jogszabályi változásokat villámgyorsan beépítik a rendszerbe. Mindig pontosak és segítőkészek. Az elkészült frissítésekről, változásokról részletesen leírt tájékoztató levélben értesítenek.

• MUNKAÜGYI VEZETŐ

successful-mature-female-writer-sitting-desk-wit-e1614063542210

Szoftverfrissítés

Először is szeretném megköszönni a jó együttműködést! Mindenki nagyon segítőkész és mihamarabbi megoldásokra törekszenek. Örömmel tapasztaltam, hogy a szoftverfrissítések alkalmával, mennyi minden megvalósult a ígért és a tervezett, illetve az általunk még fontosnak tartott és igényelt plusz egyedi fejlesztésekből. Még egyszer nagyon szépen köszönjük.

• P.I.

Program bevezetése

Örömmel és köszönettel szeretném jelezni, hogy az XLBér program választásunk várakozáson felül vizsgázott. A januári számfejtésünk szinte probléma nélkül zajlott le. Ezúton gratulálok a Munkatársaknak, akik maximálisan teljesítettek és járultak hozzá a zökkenőmentes átálláshoz.

• Sz.E.

XL BÉR program

A program könnyen kezelhető, logikus, jól áttekinthető, érthető. Legfőbb értéke, hogy jól kifejlesztett vállalati szoftverrendszer, amely alkalmazkodik az igényeinkhez. A fejlesztések, személyre szabott módosítások rövid határidőn belül elkészülnek az igényeink szerint.

• HR KOORDINÁTOR, TB ÜGYINTÉZŐ

Ügyfélszolgálat

Ezúton szeretném megköszönni Neked és munkatársaidnak a gyors és készséges segítséget, amit a Bér programban végeztetek.

• C.I.

Closeup portrait of confident middle-aged handsome business man looking at camera and sitting at table in office

XL BÉR program

Gratulálok a fejlesztőknek a programokhoz. Ritkán látott profi rendszer. Én közvetlenül a bérprogramot ismerem, de bizton állíthatom, hogy remek munka.

• L.M

Ügyfélszolgálat

Kérlek, hogy tolmácsold kollégáid felé köszönetemet az eddigiek során a cégünknek nyújtott segítségek és probléma-megoldások tárgyában.

• CS.CS.

XL BÉR program

Az XL BÉR program szuperül működik.
Nagyon megszerettem, nagyban megkönnyítette a munkámat, okosnak és könnyen érhetőnek tartom a programot . A dolgozók által is jobban áttekinthetőek a bérpapírok és az igazolások. Fontosnak tartom még hogy az Önök által küldött programfrissítések betöltése sem bonyolult. Nagyon meg vagyok elégedve , köszönöm.

• SZ.I. – BÉRSZÁMFEJTŐ

Tapasztalja meg
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.


Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!

Kézen fogjuk Önt a tudás nagyságával!