XL KAFETÉRIA
a tökéletességre törekedve hoztuk létre

XL KAFETÉRIA

Béren kívüli juttatás.

felhasználóbarát felület
intelligens
gyors
pontos
intuitív listák
áttekinthető nyomtatványok
Győződjön meg róla a saját szemévelbemutatót kérek

Kafetéria az aktuális szabályokkal


01

Az XL Kafetéria megkönnyíti a béren kívüli juttatások igen széles körének kezelését, a változó jogszabályok és sokrétű felhasználói igények közepette is.


02

A Kafetéria programmodul a béren kívüli juttatások rugalmas nyilvántartását és elszámolását teszi lehetővé. Használata teljes mértékben integrált az XL BÉR egyéb moduljaihoz.


03

A kafetéria juttatásokra vonatkozó úgynevezett „Kafetéria csomagokat” dolgozónként és dolgozói csoportonként egyaránt létre lehet hozni az XL BÉR rendszerében. A béren kívüli juttatások köre év közben is rugalmasan áttervezhető, módosítható.


04

Az XL BÉR program részeként megalkotott a Kafetéria programmodul lehetőséget biztosít, hogy a felhasználó éves szinten nyilvántartsa úgy a havi rendszerességű, mint akár az esetenként kifizetett juttatásokat.

Kafetéria keret kezelése átláthatóan

Igény szerint a kafetéria keret éves összegének megadásával a program összesíti a már felrögzített juttatások összegét és folyamatos tájékoztatást nyújt a felhasználó számára a még felhasználható keret összegéről. Az XL BÉR szerkezetébe jól illeszkedő modul használatával elkerülhető a dupla adatrögzítés, mivel az elszámolásba a Kafetéria modulban felrögzített béren kívüli juttatások automatikusan bekerülnek.

Összhangban a teljes XL BÉR rendszerrel

Természetesen az XL Kafetéria adatai is 100%-ban integráltak az XL munkaügyi és bérszámfejtési moduljához. A kafetéria elemek után fizetendő terheket a Kafetéria program automatikusan számolja és tartalmazza a kafetéria szabályok által elvárt kimutatások nyomtatását.

Tapasztalja meg
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.

XL BÉRPROGRAM TOVÁBB BÉRPROGRAM, MUNKAÜGY, SZJA XL TB TOVÁBB TB-ELSZÁMOLÁS, OEP XL ELEKTRON TOVÁBB ELEKTRONIKUS BEVALLÁSOK XL MUNKAIDŐ TOVÁBB MUNKAREND ÉS MUNKAIDŐKERET TERVEZŐ XL IDŐ TOVÁBB ONLINE MUNKAIDŐ-NYILVÁNTARTÓ RENDSZER XL JELEN TOVÁBB JELENLÉTI ÍV XL KÉRDÉS TOVÁBB ÁLTALÁNOS LEKÉRDEZŐ XL LEVÉL TOVÁBB KÖRLEVÉL

Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!