XL IDŐ
a tökéletességre törekedve hoztuk létre

XL IDŐ SZOFTVER

Felhő alapú munkaidő-nyilvántartó rendszer
Munkarend & Munkaidőkeret tervező

XL IDŐ - Online munkaidő-nyilvántartó szoftver
felhasználóbarát felület
intelligens
gyors
pontos
intuitív listák
áttekinthető nyomtatványok
Győződjön meg róla a saját szemévelbemutatót kérek

Dolgozókapu és
Online Munkaidő-Nyilvántartó Szoftver

A Dolgozókapu a modern kor HR asszisztense. Miért is rohanna a dolgozó minden aprósággal a HR-eshez?


01

Elektronikus szabadságigénylés,
jóváhagyás,
kafetéria kezelés,
elektronikus nyomtatványok dolgozóknak…


02

Munkaidő- és műszaktervezés: Szervezze egyszerűen a munkavállalók munkaidő beosztását és kövesse jelenlétüket bárhonnan és bármikor!


03

Az XL IDŐ lehetővé teszi, hogy a dolgozók interneten, távolról is, akár földrajzilag különböző telephelyekről is, még egy mobil telefonról is vezetni tudják munkaidő-nyilvántartásukat vagy kezelhetik kafetéria csomagjukat.

A jelenléti ív kezelése egyszerűen

Az XL IDŐ-vel úgy jönnek létre a jelenléti ívek, hogy azok nem igényelnek extra adminisztrációs időt. Minden adatbevitel, amit a dolgozó vagy a cég munkaügyi részlege a rendszerben végez, alakítja a jelenléti ívet, illetve ha van elektronikus beléptető rendszer, akkor annak adatai is bekerülnek. A tárgyhavi és a korábbi munkaidő-nyilvántartások is könnyen áttekinthető felületen jelennek meg. A dolgozó kezelheti munkaidejét akár az íróasztalától, de a szoftver beléptető rendszerekkel is együttműködik.

Beosztás & szabadság

Munkaidő-beosztás és szabadság igénylés-engedélyezés gyorsan

Az XL IDŐ-t használva a HR-es vagy a bérszámfejtő elkészítheti a munkaidő-beosztásokat és meg tudja adni az engedélyt azoknak a szabadságoknak a kivételére, melyekre a dolgozó a rendszerben jelezte az igényét. Így elkerülhető a szabadságok személyes egyeztetése vagy ilyen nyomtatványok tömeges kezelése.

A vezető akár e-mailben kap értesítést az elbírálandó szabadságigényekről.

Munkaidő naptár
és munkarend egyszerűen

Az XL BÉR programhoz integrált munkaidő tervezőben szerkeszthető munkaidő naptárak vannak, így egy cégen belül többféle munkaidő beosztás is kezelhető. Arra is lehetőség van, hogy a foglalkoztatotthoz egyedi munkaidő naptárt rendeljünk, amiben megadjuk, hogy mely napokon végez munkát és melyek tekinthetők pihenőnapnak. Az így kialakított naptárat dolgozói csoportokhoz, vagy akár egy-egy dolgozóhoz is hozzá lehet rendelni. A munkaidő naptár azon túl, hogy segítséget nyújt a munkaidő adatok tervezésében, meggyorsítja a jövedelem elszámolás menetét is, mivel a XL Bérprogram képes a dolgozó törzsadatában felrögzített munkaidő adatokból, valamint a naptár beállításaiból elkészíteni a hó végi elszámolást, amelyben automatikusan figyeli, hogy a távollétek intervallumában hány nap munkanap és mennyi a naptári nap, így a távollét jellegének megfelelő módon számolja a kieső időre járó jövedelmet.

Kapcsolat bérprogramokkal

a gyors bérszámfejtés érdekében

Az XL IDŐ, olyan webes nyilvántartás, ami képes szoros kapcsolatra bérprogramokkal és azok dolgozói adataival.

Az XL BÉR szoftver egy-egy elszámolás elkészítésekor érzékeli, hogy mely dolgozóknak került feltöltésre bármilyen adata az XL IDŐ-ben. Amennyiben az XL IDŐ web-es felületén korábban már kitöltötték a munkaidő kezdetét és végét, valamint az engedélyezett távolléteket, akkor a ledolgozott órák automatikusan kerülnek be a dolgozó hó végi elszámolásába. E mellett igény szerint akár a dolgozó bérének havi elszámolásakor is lehetőség van egy-egy távollét tényleges rögzítésére, módosítására.

Munkaközi szünetek kezelése cégre szabottan

Az XL IDŐ a munkaközi szünetek rögzítését, nyilvántartását is lehetővé teszi, időtartam megadási lehetőségekkel, vagy akár a munkaközi szünet hosszának megadásával.

Távollét bejelentése otthonról is

A keresőképtelenséghez kapcsolódó távollétek kezelésére is lehetőség nyílik. A dolgozók a webes felületen jelezhetik a keresőképtelenség tényét, így a munkáltató azonnal értesülhet a váratlan keresőképtelenség tényéről. A HR munkatárs jogosultságú felhasználó a szükséges orvosi igazolás birtokában e távolléteket elbírálhatja.

Munkaidő nyilvántartás áttekinthetően

A tárgyhavi, illetve korábbi havi munkaidő-nyilvántartások könnyen áttekinthető felületen jeleníthetők meg. Lehetőség van a dolgozó által rögzített munkaidő adatok utólagos módosításának tiltására.

Egyenlőtlen munkarend kezelése könnyedén

Az XL IDŐ nem csak eltérő, hanem egyenlőtlen munkarendeket is könnyen kezel. A HR munkatárs egyenlőtlen munkarendek esetén is egyszerűen rögzítheti a beosztás szerinti munkaidő kezdő, és befejező időpontját is.

Munkaidőkeret
kezelés

rugalmasan, többféle lehetőséggel
  • A jövedelem elszámoló rendszer integrált része

  • A felhasználó által tetszőlegesen beállítható, hogy milyen munkaidőkeretben kívánja foglalkoztatni a munkavállalókat

  • Egy cégen belül akár eltérő munkaidőkeretben foglalkoztatott munkavállalók munkaidő nyilvántartására is alkalmas

  • Többféle munkaidő nyilvántartásra is lehetőség van, napi szintű jelenléti ív vezetésére vagy több műszakos munkarend kezelésére

  • Beléptető rendszerrel rugalmasan összeköthető, csakúgy mint több vállalatirányítási vagy HR programmal

Integrált munkaidő tervező, automatikus túlóra figyelés

Az XL BÉR program úgy segít a munkaidő tervezésben, hogy kezeli a munkaidőkeretet méghozzá úgy, hogy egy cégen belül akár többféle munkaidőkeret beállítható dolgozónként vagy dolgozói csoportonként és jól kombinálható akár a munkaidő naptár szerkesztési funkcióval. Az elszámolás során a munkaidőkeret végén automatikusan elszámolja a program a munkaidő kereten felül végzett munkáért járó túlóra pótlékot. A tervezésben segítséget nyújthat, hogy a programból könnyedén kinyerhetők a munkaidő adatok vagy akár külön a túlórák óraszámai. Ezen kívül a munkaidőkeret teljesítendő és már teljesített óráiról, valamint a még teljesítendő órákról is tájékoztatást ad a program, így akár a keret lejárta előtt is pontosan követhető minden. A felhasználó beállíthatja az XL IDŐ rendszert úgy, hogy a bérprogram a munkaidőkeretre jutó túlórák számát éves szinten automatikusan figyelje.

Biztonság és jogosultság

egyaránt megoldott

Minden munkatárs saját felhasználói névvel és jelszóval használja az XL IDŐ-t. A felhasználók „Dolgozó” vagy „HR munkatárs” jogosultságot kapnak, így vagy csak saját adataik vagy más dolgozók adatainak kezelésére is jogosultak lehetnek.

Beléptető rendszerek és az XL IDŐ kapcsolata

Az XL IDŐ alkalmas arra, hogy fizikai beléptető rendszerek vagy szoftverek által átadott be- és kiléptetési adatokat is feldolgozzon.

Jövedelem-kifizetési lap bárhonnan

A bérprogramban elérhető több mint 600 nyomtatvány bármelyike feltölthető az XL IDŐ-be, így a dolgozónak bármikor lehetősége nyílik megtekinteni például a saját Jövedelem-kifizetési lapját. A HR munkatársnak csak annyi a teendője, hogy egy tetszőleges útvonalra PDF formátumban kinyeri a nyomtatványokat, s az XL IDŐ-be belépve feltölti, kijelölve az összes nyomtatványt. A nyomtatványok speciális dolgozói azonosításának köszönhetően az XL IDŐ-be feltöltött nyomtatványok feltöltése egyszerű és biztonságos is. Csak az érintett dolgozó fér hozzá, mivel egyedi jelszóval tudja megnyitni.

Tapasztalja meg
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.

XL BÉRPROGRAM TOVÁBB BÉRPROGRAM, MUNKAÜGY, SZJA XL TB TOVÁBB TB-ELSZÁMOLÁS, OEP XL ELEKTRON TOVÁBB ELEKTRONIKUS BEVALLÁSOK XL JELEN TOVÁBB JELENLÉTI ÍV XL KÉRDÉS TOVÁBB ÁLTALÁNOS LEKÉRDEZŐ XL LEVÉL TOVÁBB KÖRLEVÉL XL KAFETÉRIA TOVÁBB BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁS

Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!