MIÉRT ÉPP
AZ XL BÉR?

Az Ön fejével gondolkodunk

Mert az XL Humánügyviteli szoftvercsalád nem programozók, hanem munkaügyi, bér és TB szakemberek elképzelései szerint készült. Ez az, amiért a bérprogram vagy a TB-elszámolás több pontján is úgy érzi majd, hogy az Ön fejével gondolkodtunk.

A leggyorsabb szoftverfrissítés

A törvények gyakran és alaposan változnak mostanában, de egyetlen másik szoftver törvénykövető frissítése sem jelenik meg hamarabb letölthető formában az interneten, mint az XL BÉR-é. Ráadásul az XL frissítések után a felhasználóknak nem kell kézi feldolgozással bajlódniuk, szemben azzal, ahogyan például sok más bérprogrammal újra kellett számfejteni a béreket például egy éve, a nyugdíjjárulék törvény-változások miatt.

Intuitív listák & kimutatások

Bár az XL bérprogram és TB-elszámolás minden igényt kielégítő nyomtatvány-skálával rendelkezik, ismerjük a gazdasági igazgatók, főkönyvelők és kontrolling munkatársak azon igényét, hogy időnként saját maguk szeretnének kimutatásokat összeállítani a bérprogram adataiból. Ennek semmi akadálya, mert az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszerrel a bérszámfejtő is összeállíthat újabb kimutatássablonokat, s ezeket bármikor használhatja nyomtatásra vagy fájl formában való adattovábbításra. Outsourcing cégek, könyvelőirodák megbízóik speciális igényeinek kielégítésére is használhatják ezáltal az XL-t.

Nyilvántartások egy helyen

Mert a TB elszámolás nem különül el olyan mértékben, mint ahogyan más bérprogramok és hozzájuk adott TB programok esetén. Egy korszerű bérprogram mellett szükségtelen kis füzetek és egyéb jegyzetek vezetése. Az XL BÉR bérprogram és a TB program mellett nem kell többé kis füzet. Dobja el a cetliket, tartson nyilván precízen!

A XL bérprogram és TB elszámolás rendelkezik a szükséges engedélyekkel; legyenek azok akár a speciális göngyölített szja számítási módszerek, akár a szoftverrel készített TB nyomtatványok.

Tapasztalat és korszerűség

Vannak, akik azzal hivalkodnak, hogy milyen régi a bérprogramjuk, miközben új termékeikben is magukkal hurcolják az elavult szerkezetet. Az XL BÉR-ben is több évtizedes tapasztalat dolgozik, de mivel eleve Windows-ra készült, így nincsenek olyan windows-os gyermekbetegségei, mint más, korábban DOS-os (ez egy a Windows előtti operációs rendszer) szoftverből windows-osra átírt bérprogramnak és tb-programnak.

Aludjon jól Ön és főnöke is egyaránt!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszerben miden adatszolgáltatás benne van. NAV, KSH, nyugdíjbiztosító (ONYF), egészségpénztár (OEP) – minden hivatal rendszeresen megkapja az adatközlést. Ehhez nem kell az Ön munkatársainak túlóráznia.

Az Ön cége kaphat NAV ellenőrzést, de minden bér-, szja- és tb-kimutatás naprakész.

Ők is

az XL BÉR rendszert választották

  • Délzalai Víz-és Csatornamû Zrt.
  • JYSK Kft.
  • Kunplast-Karsai Mûszaki Zrt.
  • MAPEI Kft.
  • Felsõ-Bácskai Hullgazd.Kft.
  • Pécs Holding Zrt.
  • TIT – Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

Tapasztalja meg az
XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.


Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!