BIZTONSÁGOS
BÉRSZÁMFEJTÉS
AZ XL BÉRPROGRAM ÉS TB RENDSZER
mindent számít,
amit csak lehetséges
magyarázatot ad
a számítás menetére
A Bérszámfejtés biztonsága =
A bérprogramba épített Figyelő Automaták számával!

A bérszámfejtő tudja,
hogy a dolgozó ideges lesz, ha:

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ezért annyi mindent számol automatikusan, a bérszámfejtő vagy a TB-ügyintéző beavatkozása nélkül, amennyit csak lehetséges a beépített tartalma alapján. Vannak olyan adatok, melyeket más bérprogramban a felhasználónak kell beírnia, míg az XL Bérprogram ugyanezeket magától számolja, amivel jelentősen csökken a bérszámfejtési idő és a hibalehetőségek száma is.

A bérszámfejtés biztonsága

SEGÉDLET A BÉRSZÁMFEJTÉSI ADATOKHOZ
PÉLDÁK A BÉRSZÁMFEJTÉS BIZTONSÁGÁRA
KÖNNYŰ MAGYARÁZAT A DOLGOZÓNAK

SEGÉDLET A BÉRSZÁMFEJTÉSI ADATOKHOZ

A sok törvényi összefüggés miatt azonban néha a bérszámfejtőnek is gondolkodnia kell azon, hogy miért éppen annyi nettó bért, adót vagy járulékot számolt a program, mint amennyi megjelent a bérprogram képernyőjén vagy a bérkifizetési nyomtatványon.

Ezért az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszerben több ponton megtalálható olyan Segédlet, ami elmagyarázza, hogy az éppen látható adat milyen számolási lépésekkel jött létre.
Van ahol ezek a segédletek még azt is elmagyarázzák, hogy melyik törvény vagy jogszabály vonatkozik az adott számításra.

KÖNNYŰ MAGYARÁZAT A DOLGOZÓNAK

A bérszámfejtők és a TB-ügyintézők ismerik, hogy milyen nehéz elmagyarázni egy ideges vagy értetlen dolgozónak, hogy miért annyi a nettó bére vagy juttatása, mint amennyi a bérkifizetési lapon szerepel.

A segédletek megtekintésével vagy bemutatásával a bérszámfejtő vagy a TB ügyintéző gyorsan ellenőrizheti és egyszerűen elmagyarázhatja az érdeklődő dolgozónak, hogy miért annyi a bére vagy a társadalombiztosítási juttatása, amennyi kijött.

PÉLDÁK A BÉRSZÁMFEJTÉS BIZTONSÁGÁRA

• dolgozónként figyeli a rendkívüli munkaidő naptári éves maximális mértékét,
• a bérpótlékok egy órára eső díjazását a Munka Törvénykönyve alapján számolja a program, ugyanis a munkaügyi hatóság ezeknek a szabályoknak a betartását is ellenőrizheti,
• figyelmeztet a program, hogy egyszerre több szociális hozzájárulás kedvezményt ne lehessen számfejteni,
• figyeli az eho felső határát,
• teljesen automatikusan kezeli a levonásokat, letiltásokat,
• figyeli a bérszámfejtő helyett a cafeteria törvény szerinti éves keretösszeget,
• ha Ön TB kifizetőhely számára számfejt, a pénzbeli egészségbiztosítási ellátások és a baleseti táppénz összegének automatikus kiszámítása után információs segédlet segítségével megtekinthető, hogy miért azt az összeget számolta a program,
• figyelmeztet, hogy táppénzt ne számfejtsünk addig amíg van még betegszabadsága a dolgozónak,
• több segédlet is van a programon belül így vissza lehet nézni, hogy mi alapján számolt a program,
• jogosultságokat be lehet állítani úgy, hogy egy adminisztrátor nem láthat bele a számfejtésekbe.

Tapasztalja meg
az XL BÉR élményt!

Kérjen Élő Bemutatót!

Online vagy személyesen is bemutatjuk Önnek a szoftvert. Ennek során olyan jövedelmek elszámolásával mutatjuk be, amelyek leginkább jellemzőek a cégére. Megmutatjuk a kimutatásokat és az XL BÉR több extra képességét is.

Kérjen Árajánlatot!

Az XL BÉR és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer ára független attól, hogy Ön hány cég bérszámfejtését végzi. Az XL BÉR létszámtól függő díját gyorsan kalkuláljuk és ajánlatunkban hamarosan megküldjük önnek.


Nincs XL BÉR-e,
de kérdése van?

Írjon nekünk!

kézen fogjuk önt a tudás nagyságával