Sohasem volt még ilyen egyszerű a TB elszámolás

 

TB-elszámolás példamutatóan áttekinthető módon 2021-ben is

 

Annak érdekében, hogy Önnek könnyű legyen használnia, az XL-TB szoftver megalkotásánál sehol sem választottuk a fejlesztő számára könnyebb utat.

Míg a legtöbb humán-ügyviteli szoftver vagy nem tartalmaz társadalombiztosítási számfejtési modult vagy csak nagyjából oldja meg a feladatot, addig az XL-TB komplett megoldás, bármekkora cégről, akárhány dolgozóról legyen is szó. A TB-elszámolás az évente változó törvényeknek és jogszabályoknak köszönhetően általában olyan összetett, hogy a hagyományos tb-programok csak a legprofibb TB-számfejtők hozzáértése és az adatok felülbírálása mellett képesek megfelelni az elvárásoknak.

 

Korábban sok újdonság jelent meg az Egészség Biztosítási Törvény változásával. Az XL Bérprogram és TB-elszámolási programmodul messzemenően támogatja az EBTV következtében a TB-ügyintézőre váró feladatokat.

 

Az XL-TB szoftver nem vár el kompromisszumot a TB-ügyintézőtől, hanem automatikusan megoldja a TB-elszámolást, azokon a pontokon pedig, ahol további információra van szüksége, ott maximálisan idomul a Felhasználói szokásokhoz. Az elv a következő: „A TB-szoftveren kívül ne legyen szükséges semmilyen további eszköz; kis füzet vagy cetli a felhasználó számára ahhoz, hogy a TB-elszámolás simán menjen.” A mellékes nyilvántartások azt árulják el egy szoftverről, hogy nem tartalmaz mindent, ezért az XL-TB feleslegessé teszi a sebesség csökkentő pótlólagos nyilvántartásokat.

 

Az egyszerű TB elszámolás alapja

 

Az XL-TB-program és a vele való TB-elszámolás teljessége mégis azon az egyszerűségen alapszik, amivel a Felhasználó a TB törzsadatok felvitelekor találkozik először, amikor felismeri, hogy pontosan abban a sorrendben dolgozhatja fel az adatokat, ahogyan azok a társadalombiztosítási kis könyvben vannak. A TB-elszámolási modullal a bonyolultnak tűnő táppénz számítás is pofonegyszerű, hiszen a rendszer automatikusan, a törvényi előírások figyelembevételével számol mindent, illetve biztosítja az egészségpénztári ellátásokhoz és bevallásokhoz szükséges listákat.

 

Elektronikus bevallások és OEP jelentés

 

Sohasem volt még egyszerűbb az elektronikus bevallások előállítása és elvégzése. Az XL-Elektron az összes OEP jelentést pontosan a szabályok szerint állítja elő csakúgy, mint az NAV vagy a KSH számára készülő jelentéseket. A TB-ügyintéző kontrollálhatja az adatokat, de nem kell pótlólagos munkát végeznie, mert a TB-elszámolással párhuzamosan minden elkészül az OEP jelentéshez.

 

Szívesen válaszolunk a kérdésére

 

  Kérdésem van:

  Név: (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Cégnév:

  Telefon:

  Feliratkozom szakmai hírlevelükre.
  Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.

  HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
  design by Honlapdiszkont