XL-Idő: Internetes munkaidő nyilvántartó rendszer

Dolgozókapu és Online Munkaidő Nyilvántartó Szoftver

A Dolgozókapu a modern kor HR asszisztense. Miért is rohanna a dolgozó minden aprósággal a HR-eshez? Elektronikus szabadságigénylés, jóváhagyás, cafeteria kezelés, elektronikus nyomtatványok dolgozóknak…
Munkaidő- és műszaktervezés: Szervezze egyszerűen a munkavállalók munkaidő beosztását és kövesse jelenlétüket bárhonnan és bármikor!
Az XL-idő lehetővé teszi, hogy a dolgozók interneten, távolról is, akár földrajzilag különböző telephelyekről is, még egy mobil telefonról is vezetni tudják munkaidő-nyilvántartásukat vagy cafeteria csomagjukat.

A jelenléti ív kezelése

Az XL-IDŐ-vel úgy jönnek létre a jelenléti ívek, hogy azok nem igényelnek extra adminisztrációs időt. Minden adatbevitel, amit a dolgozó vagy a cég munkaügyi részlege a rendszerben végez, alakítja a jelenléti ívet, illetve ha van elektronikus beléptető rendszer, akkor annak adatai is bekerülnek. A tárgyhavi és a korábbi munkaidő-nyilvántartások is könnyen áttekinthető felületen jelennek meg. A dolgozó kezelheti munkaidejét akár az íróasztaláról, de a szoftver beléptető rendszerekkel is együttműködik.

Munkaközi szünetek kezelése

Az XL-Idő a munkaközi szünetek rögzítését, nyilvántartását is lehetővé teszi, időtartam megadási lehetőségekkel.

Munkaidő-beosztás és szabadság igénylés

Az XL-IDŐ-t használva a HR-es vagy a bérszámfejtő elkészítheti a munkaidő-beosztásokat és meg tudja adni az engedélyt azoknak a szabadságoknak kivételére, melyekre a dolgozó a rendszerben jelezte az igényét. Így elkerülhető a szabadságok személyes egyeztetése vagy ilyen nyomtatványok tömeges kezelése.

Távollét bejelentés otthonról is

A keresőképtelenséghez kapcsolódó távollétek kezelésére is lehetőség nyílik. A dolgozók a webes felületen jelezhetik a keresőképtelenség tényét. A HR munkatárs jogosultságú felhasználó a szükséges orvosi igazolás birtokában e távolléteket elbírálhatja.

Munkaidő nyilvántartás

A tárgyhavi, illetve korábbi havi munkaidő-nyilántartások könnyen áttekinthető felületen jeleníthetők meg. Lehetőség van a dolgozó által rögzített munkaidő adatok utólagos módosításának tiltására.

Egyenlőtlen munkarend kezelése

Az XL-Idő nem csak elétrő, hanem egyenlőtlen munkarendeket is könnyen kezel. A HR munkatárs egyenlőtlen munkarendek esetén is könnyedén rögzítheti a beosztás szerinti munkaidő kezdő, és befejező időpontját is.

Cafeteria

A dolgozó távolról is megnézheti és módosítja cafeteria-csomagját. A HR részleg dátumhoz kötheti, hogy a munkatársak mely időintervallumban módosíthassák a cafeteriát.

Az integrált működés érdekében a web-es felületen is elérhető lehetséges cafeteria elemeket az XL-idő az XL Bér programból veszi, így a dolgozók a web-en állandóan friss listából választhatnak.

Biztonság és jogosultság

Minden munkatárs saját felhasználói névvel és jelszóval használja az XL-időt. A felhasználók „Dolgozó” vagy „HR munkatárs” jogosultságot kapnak, így vagy csak saját adataik vagy más dolgozók adatainak kezelésére is jogosultak lehetnek.

Beléptető rendszerek és az XL-Idő

Az XL-idő alkalmas arra, hogy fizikai beléptető rendszerek vagy szoftverek által átadott be- és kiléptetési adatokat is feldolgozzon.

Kapcsolat bérprogramokkal

XL-idő, olyan webes nyilvántartás, ami képes szoros kapcsolatra bérprogramokkal és azok dolgozói adataival.

Az XL Bér szoftver egy-egy elszámolás elkészítésekor érzékeli, hogy mely dolgozóknak került feltöltésre bármilyen adata az XL-időben. Amennyiben az XL-idő web-es felületén korábban már kitöltötték a munkaidő kezdetét és végét, valamint az engedélyezett távolléteket, akkor a ledolgozott órák automatikusan kerülnek be a dolgozó hó végi elszámolásába. E mellett a dolgozó bérének havi elszámolásakor is lehetőség van egy-egy távollét tényleges rögzítésére, módosítására.

Jövedelem kifizetési lap bárhonnan

A bérprogramban elérhető több mint 600 nyomtatvány bármelyike feltölthető az XL-Időbe, így a dolgozónak bármikor lehetősége nyílik megtekinteni például a saját Jövedelemkifizetési lapját. A HR munkatársnak csak annyi a teendője, hogy egy tetszőleges útvonalra PDF formátumban kinyeri a nyomtatványokat, s az XL-Időbe belépve feltölti, kijelölve az összes nyomtatványt. A nyomtatványok speciális dolgozói azonosításának köszönhetően az XL-Időbe feltöltött nyomtatványok feltöltése egyszerű, és az adott dolgozónak szólóan biztonságos.

TUDJON MEG TÖBBET az XL-IDŐ-ről!

+36 1 2733 310

  Kérdésem van:

  Név: (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Cégnév:

  Telefon:

  Feliratkozom szakmai hírlevelükre.
  Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.

  HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
  design by Honlapdiszkont