XL-Cafe: béren kívüli juttatás – Kafetéria szoftver

XL-Cafe, béren kívüli juttatás

 

Cafeteria az aktuális szabályokkal

 

Az XL-Café megkönnyíti a béren kívüli juttatások igen széles körének kezelését, a változó jogszabályok és sokrétű felhasználói igények közepette is.

A Cafeteria programmodul a béren kívüli juttatások rugalmas nyilvántartását és elszámolását teszi lehetővé. Használata teljes mértékben integrált az XL-Bér egyéb moduljaihoz. A cafeteria juttatásokra vonatkozó úgynevezett „Kafetéria csomagokat” dolgozónként és dolgozói csoportonként egyaránt létre lehet hozni az XL-Bér rendszerében. A béren kívüli juttatások köre év közben is rugalmasan áttervezhető, módosítható.

Az XL-Bér program részeként megalkotott a Cafeteria programmodul lehetőséget biztosít, hogy a felhasználó éves szinten nyilvántartsa úgy a havi rendszerességű, mint az esetenként kifizetett juttatásokat.

 

Cafeteria keret

 

Igény szerint a kafetéria keret éves összegének megadásával a program összesíti a már felrögzített juttatások összegét és folyamatos tájékoztatást nyújt a felhasználó számára a még felhasználható keret összegéről. Az XL-Bér szerkezetébe jól illeszkedő modul használatával elkerülhető a dupla adatrögzítés, mivel az elszámolásba a Kafetéria modulban felrögzített béren kívüli juttatások automatikusan bekerülnek.

 

Összhangban a teljes XL-Bérprogram szoftverrendszerrel

 

Természetesen az XL Cefeteria adatai is 100%-ban integráltak az XL munkaügyi és bérszámfejtési moduljához. A cafeteria elemek után fizetendő terheket a Cafereria program automatikusan számolja és tartalmazza a cafeteria szabályok által elvárt kimutatások nyomtatását.

 

A cafeteria keret online beállítása

 

A munkáltatónak opcionális lehetősége, hogy megrendelje azt a szoftvermodult, ami lehetővé teszi, hogy a munkavállaló online tartson többféle szempontból kapcsolatot a cég munkaügyi részélegével. Ebben szerepel az a lehetőség is, hogy a cafeteria elemeket a dolgozó akár otthonról beállíthassa (abban az időben, amikor a cég erre engedélyt ad). Ez online kapcsolattartó modul az e-IDŐ nevű “dolgozókapu” szoftver, amely egyben a dolgozó munkaidő nyilvántartását és távollétének gyors bejelentését is lehetővé teszi. Ugyancsak helyet kapott az e-IDŐ-ben a szabadság igénylés, amit azután a HR részlegen hagyhatnak jóvá, de mindenképpen lecsökkenti annak szükségességét, hogy a dolgozónak munkaidő alatt vagy után a munkaügyre kelljen mennie. Az e-IDŐ szolgáltatásai nem automatikusan részei az XL Bérprogram Cafeteria szoftvermoduljának, ezért a bérprogram beszerzésekor vagy később konzultáljon erről a szoftvertanácsadóval.

 

 

  Kérdésem van:

  Név: (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Cégnév:

  Telefon:

  Feliratkozom szakmai hírlevelükre.
  Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.

  HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
  design by Honlapdiszkont