XL-Bér bérprogram, munkaügy, szja

 

Teljes és könnyed bérprogram bármekkora létszámra 2021-ben is!

 

Az XL-Bérprogram alapmodul az XL Személyi Ügyviteli Szoftverrendszerben a bérszámfejtés és több más jövedelem elszámolásának alapja.

Miben más, mint a piac más személyi ügyviteli termékei?

I. Abban, hogy mi, az alkotói leginkább a felhasználó fejével gondolkodunk, nem pedig csak a számítástechnikus precíz következetességével.

II. Abban, hogy a bérszámfejtés egy magasabb biztonságát teremti meg. < Bővebben >

Több, mint 20 év bérszámfejtési és szoftver-fejlesztési tapasztalatát építettük be az XL Személyi Ügyi Rendszer bérprogram moduljába.

Az XL-Bér bérprogram a jól áttekinthető képernyők és logikus adatfelviteli sorrend miatt könnyen kezelhető. Ez a felhasználóbarát bérprogram tartalmazza a törvényeknek megfelelő számfejtési eljárásokat, bármi legyen is a bérszámfejtés tárgya. A szabályoknak való megfelelés alapvető elvárás egy ilyen szoftvertől. Az XL-Bér bérprogram azzal ad többet, hogy a bonyolult törvényeket a szoftver hátterében tartja, a Felhasználó elé pedig letisztult funkciókat helyez, hogy számára megfelelő kényelmet biztosítson. Ezek azok, amiért az XL-Bér bérprogram igazán „Teljes és könnyű”.

 

Bérprogram törvénnyel feltöltve

 

Ismerünk olyan bérprogramokat, melyeket akár a személyi jövedelemadó, akár más levonások vonatkozásában a felhasználónak az első felhasználás előtt hosszas paraméterezéssel kell használhatóvá tennie.

Az XL Bér bérprogramot a törvények maximális betartása mellett Ön már eleve úgy kapja, hogy az tartalmazza a különféle alkalmazási módokat és a hozzájuk kapcsolódó szabályok beállításait. Így, ha egy dolgozóhoz kiválaszt egy alkalmazási viszonyt, onnan kezdve a program már a beépített törvényi tudás teljességét alkalmazza rá. Így nagyon gyors a bérprogram bevezetése, feltöltése dolgozókkal és később is, az új dolgozó beléptetése és első bérelszámolása is könnyen megy.

 

Gyors törvény-követés, szoftver frissítés

Gyors törvénykövetés

A szoftver-frissítési szolgáltatás rendkívül gyorsan követi a törvények változásait. A bérszámfejtés, az szja, a TB-törvény és egyéb szabályok még év közben is gyakran változnak. A társadalombiztosítási, bér és szja-előleg elszámolási szabályok változásait az XL-Bér bérprogram és TB-elszámolás szoftver az elsők között követi. A felhasználók mindig időben kapják a legújabb szoftverfrissítéseket.

 

Adatimport (migráció), áttérés az XL-Bér bérprogramra

 

Az XL bérprogram rendszer bevezetése a szabványos adatimport modul segítségével olyan cégek számára is biztonságos, melyekben a bérszámfejtő már több hónapot elszámolt valamilyen régebbi bérprogramban. Ráadásul az adatimport, a migráció úgy megy végbe, hogy az éves elektronikus adóbevallást már az XL-Bér végzi majd az XL-Elektronikus bevallás modulon keresztül, annak ellenére, hogy eredetileg a bérelszámolás esetleg még más szoftverben készült.

 

Munkaügyi nyilvántartás

 

Az XL-Bérprogram alapja a munkaügyi nyilvántartás és a munka-szerződések. Kellemes és logikus felépítésű alapadat tára lehetővé teszi a dolgozók gyors beléptetését és járandóságuk pontos számfejtését. Az XL-Bér program úgy tartja nyilván a munkaügyi adatokat, hogy azok a leghasznosabb hátteret biztosítsák a HR-es és a bérszámfejtő számára is.

 

Biztonságos hozzáférés

 

Az XL-Bérprogram lehetővé teszi, hogy a bérprogramért és a TB-elszámolásért felelős személy – vagy akár a rendszergazda, ha megbízták ezzel – hozzáférési szabályokat állíthasson fel a bérprogram különböző funkcióira vonatkoztatva. Így az XL-Bér vagy az XL-TB felhasználók pontosan csak olyan adatokat kezelnek, melyek számukra megengedettek. Ezzel elkerülhető, hogy a fizetésadatok vagy fontos személyi adatok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

 

A bérszámfejtés sebessége múlik a bérprogramon

 

Az XL-Bérprogram és TB-elszámolási rendszer a magyarországi cégméretek feletti dolgozói létszám nyilvántartására, bér- és TB-elszámolására is alkalmas. Olyan sebességre készült, hogy működésében gyorsan a felhasználó számára pedig kényelmesen kezelhesse több százezer dolgozó bérszámfejtési és TB-elszámolási adatait is.

 

Kérdezzen az XL-Bérprogramról és TB-szoftverről!

 

  Kérdésem van:

  Név: (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Cégnév:

  Telefon:

  Feliratkozom szakmai hírlevelükre.
  Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.

  HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
  design by Honlapdiszkont