Sikerek

Ügyfelünk az XL-Bérprogramról

Gratulálok a fejlesztőknek a programokhoz. Ritkán látott profi rendszer. Én közvetlenül a bérprogramot ismerem, de bizton állíthatom, hogy remek munka.

L.M.

 

A program bevezetése siker

Örömmel és köszönettel szeretném jelezni, hogy az XLBér program választásunk várakozáson felül vizsgázott. A januári számfejtésünk szinte probléma nélkül zajlott le. Ezúton gratulálok a Munkatársaknak, akik maximálisan teljesítettek és járultak hozzá a zökkenőmentes átálláshoz.

Sz.E.

 

Szoftverfrissítéssel kapcsolatos siker

Először is szeretném megköszönni a jó együttműködést! Mindenki nagyon segítőkész és mihamarabbi megoldásokra törekszenek. Örömmel tapasztaltam, hogy a szoftverfrissítések alkalmával, mennyi minden megvalósult a ígért és a tervezett, illetve az általunk még fontosnak tartott és igényelt plusz egyedi fejlesztésekből. Még egyszer nagyon szépen köszönjük.

P.I.

 

Segítség a felhasználónak

Ezúton szeretném megköszönni Neked és munkatársaidnak a gyors és készséges segítséget, amit a Bér programban végeztetek.

C.I.

 

Felhasználó problémáinak megoldása

Kérlek, hogy tolmácsold kollégáid felé köszönetemet az eddigiek során a cégünknek nyújtott segítségek és probléma-megoldások tárgyában.

Cs.Cs.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
design by Honlapdiszkont