Pozíció bérszámfejtő számára

Talán pontosan Te vagy az, akire holnaptól szükségünk van. Küldd el önéletrajzodat akkor is, még nincs nagy tapasztalatod. Jelentkezési lapodat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A Servantes Kft. munkatársai közé tartozni fejlődés, felelősség és a tehetség elismerése. Akik nálunk vannak, a tempós munkához kellemes munkahelyet, határozott, egyben barátságos vezetést tapasztalnak. Nagyra tartjuk majd a hozzáértésedet, de a legfontosabb, hogy tudd, bármit képes vagy megtanulni, ami munkakörhöz szükséges.

Feladat

Személyi-ügyviteli szoftverek; bérprogramok, elsősorban az XL termékcsalád felhasználóinak szakmai támogatása. Bérelszámolási és TB-számfejtési szoftver bevezetési projektek támogatása.

Szükséges tudás

Bérszámfejtési, TB-elszámolási ismeretek.

Kezdőket is várunk és olyan gyakornoki programmal támogatjuk, amivel stabil gyakorlatot szerez.

Előnyös képesség

Barátságos modor és jó kommunikáció.

Az XL BÉR-nél kiteljesítheted bérszámfejtési tudásodat és olyan tapasztalatod lesz, ha eddig még nem volt, amivel biztonságban leszel a bérszámfejtő szakmában.

A következő lépés

Ha szívesen lennél a munkatársunk, akkor jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével, és csatold hozzá az önéletrajzodat vagy küldd el a következő e-mail címre: hr@servantes.hu és hamarosan meghívunk egy interjúra a Servantes Kft-hez, ami Budapesten, a XVI. kerületben, az Őrs vezér tértől 8 percre található.

Jelentkezem az Állásra