Miért éppen az XL-t?

Miért éppen az XL-bérprogramot és TB-elszámolást válasszam?

Azért mert:

Az XL-személyi ügyviteli szoftver nem piacvezető, hanem tökéletes!

 

Ők már minket választottak:

 

ugyfel_1
ugyfel_2
ugyfel_3

ugyfel_4

Ők is az XL bérszámfejtési és TB programot választották

(Részlet a XL Személyi Ügyviteli Rendszer felhasználói listájából)

Délzalai Víz-és Csatornamû Zrt

JYSK Kft.

Kunplast-Karsai Mûszaki Zrt.

MAPEI Kft.

Felsõ-Bácskai Hullgazd.Kft.

Pécs Holding Zrt.

TIT – Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

1. Az Ön fejével gondolkodunk

Mert az XL személyi ügyviteli szoftvercsalád nem programozók, hanem munkaügyi, bér és TB szakemberek elképzelései szerint készült. Ez az, amiért a bérprogram vagy a TB-elszámolás több pontján is úgy érzi majd, hogy az Ön fejével gondolkodtunk.

2. Intuitív listák

Bár az XL bérprogram és TB-elszámolás minden igényt kielégítő nyomtatvány-skálával rendelkezik, ismerjük a gazdasági igazgatók, főkönyvelők és kontrolling munkatársak azon igényét, hogy időnként saját maguk szeretnének kimutatásokat összeállítani a bérprogram adataiból. Ennek semmi akadálya, mert az XL személyi ügyviteli rendszerrel a bérszámfejtő is összeállíthat újabb kimutatássablonokat, s ezeket bármikor használhatja nyomtatásra vagy fájl formában való adattovábbításra. Outsourcing cégek, könyvelőirodák megbízóik speciális igényeinek kielégítésére is használhatják ezáltal az XL-t.

3. Minden nyilvántartás egy helyen

Mert a TB-elszámolás nem különül el olyan mértékben, mint ahogyan más bérprogramok és hozzájuk adott TB-programok esetén. Egy korszerű bérprogram mellett szükségtelen kis füzetek és egyéb jegyzetek vezetése. Az XL-Bér bérprogram és a TB-program mellett nem kell többé kis füzet. Dobja el a cetliket, tartson nyilván precízen!

A XL bérprogram és TB-elszámolás rendelkezik a szükséges engedélyekkel; legyenek azok akár a speciális göngyölített szja számítási módszerek, akár a szoftverrel készített TB nyomtatványok.

4. A leggyorsabb szoftverfrissítés

A törvények gyakran és alaposan változnak mostanában, de egyetlen másik szoftver törvénykövető frissítése sem jelenik meg hamarabb letölthető formában az interneten, mint az XL-Béré. Ráadásul az XL-frissítések után a felhasználóknak nem kell kézi feldolgozással bajlódniuk, szemben azzal, ahogyan például sok más bérprogrammal újra kellett számfejteni a béreket például egy éve, a nyugdíjjárulék törvény-változások miatt.

5. Az XL-Bér nem rozsdás csatahajó

Vannak, akik azzal hivalkodnak, hogy milyen régi a bérprogramjuk, miközben új termékeikben is magukkal hurcolják az elavult szerkezetet. Az XL-Bérben is több évtizedes tapasztalat dolgozik, de mivel eleve Windows-ra készült, így nincsennek olyan windows-os gyermekbetegségei, mint más, korábban DOS-os (ez egy a Windows előtti operációs rendszer) szoftverből windows-osra átírt bérprogramnak és tb-programnak.

6. Aludjon jól Ön és főnöke is egyaránt!

Az XL Személyi Ügyviteli Rendszerben miden adatszolgáltatás benne van. NAV, KSH, nyugdíjbiztosító (ONYF), egészségpénztár (OEP) – minden hivatal rendszeresen megkapja az adatközlést. Ehhez nem kell az Ön munkatársainak túlóráznia.

Az Ön cége kaphat NAV ellenőrzést, de minden bér-, szja- és tb-kimutatás naprakész.

XL-Személyi Ügyviteli Szoftverrendszer

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
design by Honlapdiszkont