Küldetés

 

Küldetésünk az XL-Bér és TB termékcsaláddal

 

A Servantes Kft. küldetése az XL-Bérprogram és TB-elszámolási szoftverrendszerrel az, hogy olyan szoftver használatát tegyen elérhetővé, amelyet kezelve a Felhasználó azt érzékelhesse, hogy a program készítői mintha az ő fejével gondolkodtak volna, amikor a szoftvert tervezték és megvalósították.

Így van ez akár azért mert tényleg hasonlóan gondolkodunk, mint Ő, akár azért, mert a Felhasználó könnyen azonosul megoldásaink tartalmával és küllemével, a termék pedig, amit használ kétségtelenül jól áttekinthető és könnyen kezelhető. Így a bérszámfejtő vagy TB-ügyintéző magáénak érzi a fejlesztők elgondolásait, az eredmény pedig olyan termék, melyet a bérszámfejtő és a TB-ügyintéző szívesen és eredményesen használ cége más munkatársainak az elégedettségére is.

ber_tb_integralt

A törvények megértése és használatuk egyszerűsítése

 

Küldetésünk továbbá a mindenkori törvények teljesen pontos és gyors megértése, a bérszámfejtés és a szabályozás bonyolultságának minimálisra csökkentése a Felhasználónál azáltal, hogy a szoftver jótékonyan feloldja a jogszabályi összetettséget és letisztult képernyőtartalommal, precízen megvalósított funkciókkal és kifinomult intelligenciával oldja fel azt.

Nem választható el ettől az a munka szeretetén és az ügyfelek tiszteletén alapuló hozzáállás, mellyel a terméket és cégünket bizalmával megtisztelő Felhasználó barátságos, gyors kiszolgálásban, valamint az itt megfogalmazott elvekhez méltó és hozzáértő támogatásban részesül. Az eredmény pedig elégedett Felhasználók és barátságos bérprogram, valamint a teljes XL Személyi Ügyviteli Szoftverrendszer jó híre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
design by Honlapdiszkont