A szoftver

Mitől könnyed az XL-Bérprogram

 

Az XL Személyi Ügyviteli Szoftverrendszer

 

Az XL Személyi Ügyviteli Szoftverrendszer a teljesség igényével készült azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a törvényi megfelelőség, a jól áttekinthető megjelenés vagy a könnyű kezelhetőség rovására, amikor munkaügyről, bérszámfejtésről, TB-elszámolásról, kafetériáról vagy a humán ügyvitel más területéről van szó.

 

Az XL Személyi Ügyviteli Rendszer neve

 

Az XL ebben az esetben is extra nagyot jelent, amin két dolgot értünk:

I. Az XL Személyi Ügyvitel fejlesztése során törekedtünk a lehető legtöbb törvényt, szabályt és ezeknek megfelelő és automatikát beépíteni, hogy a legigényesebb felhasználó is elégedetten csettinthessen, amikor találkozik az XL szoftverrel és kis túlzással azt mondhassa: “Ez tényleg mindent tud!”

II. A másik, amire az XL Bérprogram a nevével utal az, hogy nagy sebessége és intelligens megközelítései miatt alkalmas igen nagy létszámú cégek, szervezetek számfejtési és nyilvántartási feladatainak elvégzésére akkor is, ha azok a cégek a bérszámfejtést, TB-elszámolást és munkaügyi nyilvántartást magas felhasználói létszámmal oldják meg. Így az XL kielégíti az outsourcing elvárásait és a több tízezer fős cégek igényeit is.

 

Könnyed használat

 

Lehet-e könnyed valami, ami XL?

Igen. Ahogyan az XL méretű ruhát viselő emberek gyakran jó kedélyűek, humorosak és kifejezetten kellemes társalgó partnerek, ugyanúgy az XL Személyi Ügyvitel is könnyed kezelhetőségű, s ez nagy tartalmi tudással is párosul.

Könnyű kezelhetősége és jól áttekinthető nyomtatványai, listái, egyszerűen használható kapcsolódásai az elektronikus bevallási rendszerekhez is könnyedségének jelei, de hasonlítsa csak össze valaki az XL személetet több más bér és TB programmal egy átlagos hónap számfejtési feladatainak elvégzésekor! Azonnal kiderül, hogy ami XL Bérprogram és TB-elszámolási rendszer, az egyszerűbb, kezesebb és gyorsabb.

 

 

  Kérdésem van:

  Név: (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Cégnév:

  Telefon:

  Feliratkozom szakmai hírlevelükre.
  Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.

  HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
  design by Honlapdiszkont